nnc iae_smoll24 грудня 2021 року у Національному науковому центрі «Інститут аграрної економіки» відбулися загальні збори колективу, під час яких директор, доктор економічних наук, професор, академік НААН Юрій Лупенко підвів підсумки 2021 року, привітав співробітників з Новим 2022 роком та вручив відомчі нагороди.

Почесною відзнакою НААН та пам’ятною медаллю «65 років Національному науковому центру “Інститут аграрної економіки”» була нагороджена заступниця директора з науково-проєктної роботи, завідувачка відділу земельних відносин та природокористування, докторка економічних наук, професорка, членкиня-кореспондентка НААН Ходаківська Ольга Василівна.20211224 122851

Щорічну нагороду «Науковець року Національного наукового центру “Інститут аграрної економіки”» отримала завідувачка відділу обліку та оподаткування, докторка економічних наук Бездушна Юлія Сергіївна.20211230 151620

Пам’ятною медаллю «65 років Національному науковому центру “Інститут аграрної економіки”» були нагороджені завідувач відділу фінансово-кредитної та податкової політики Тулуш Леонід Дмитрович20211224 122946 та наукова співробітниця відділу організації наукових досліджень та інноваційного розвитку Ткач Людмила Леонідівна20211224 123028.