24 листопада 2017 року відбудеться Х Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток бухгалтерського обліку, фінансів та оподаткування в аграрному секторі економіки в умовах євроінтеграції».

Тематичні напрями конференції:

  1. Трансформація бухгалтерського обліку та звітності в контексті світових інтеграційних процесів
  2. Гармонізація аудиту з вимогами директив ЄС
  3. Наукове забезпечення фінансів та оподаткування аграрних підприємств

Робочі мови: українська, російська, англійська

Форма участі: заочно

Для участі в конференції необхідно: оформити «Заявку на участь» та відправити її по електронній пошті разом з матеріалами доповіді та копією квитанції про сплату оргвнеску на адресу оргкомітету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Контрольні дати:
Прийом матеріалів – до 17 листопада
Проведення конференції – 24 листопада
Розсилка збірника тез – 30 листопада

Вартість участі в конференції – 100 грн.

Реквізити для оплати:
Одержувач: ФАБФ АПКУ
ЄДРПОУ: 26410327, Р/р: 26008301016495
Банк: ПАТ «ВТБ Банк» у м. Київ, МФО: 321767
Призначення платежу: Безповоротна фінансова допомога від П.І.Б.

За результатами проведення конференції буде підготовлено збірник тез доповідей в електронному варіанті (у PDF-форматі). Крім цього, кожному учаснику разом зі збірником по електронній пошті буде надіслано сертифікат, що засвідчує участь у заході.

Збірник тез доповідей конференції буде розміщений у вільному доступі в мережі Інтернет на порталі «Облік і фінанси АПК», а відтак проіндексований в системі Google Scholar. Це сприятиме підвищенню рівня цитованості наукових публікацій учасників конференції.

Детальна інформація, щодо оформлення тез в інформаційному листі (http://magazine.faaf.org.ua/images/stories/news/Info_konf_11_2017_UA.pdf).

Усі бажаючі можуть також додатково надсилати наукові статті для публікації у фаховому науково-виробничому журналі «Облік і фінанси». З вимогами до їх оформлення можна ознайомитися на сайті http://www.afj.org.ua/