Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки" виносить на громадське обговорення оновлений проєкт освітньо-наукової програми «Підприємництво в аграрній сфері економіки» третього освітньо-наукового рівня вищої освіти для підготовки аспірантів за спеціальністю 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність та проєтк Навчального плану.

З метою забезпечення прозорості та публічності освітнього процесу зацікавлені сторони (здобувачі вищої освіти, випускники, академічна спільнота, роботодавці, стейкхолдери та інші особи) можуть звернутися з пропозиціями та зауваженнями стосовно освітньо-наукової програми.

Зауваження та пропозиції до проєкту ОНП можна надсилати до 28 січня 2022 р. на електронні адреси Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду із назвою в темі листа: ПРОПОЗИЦІЇ до ОНП 076.

Дякуємо за Ваші пропозиції!