21 12_met_rek_z_roz

34 грн

Методичні рекомендації з розробки типових правил внутрішньогосподарської діяльності сільськогосподарських кооперативів: методичні рекомендації / Ю.О. Лупенко, М.Й Малік, О.Г. Шпикуляк, В.А. Мамчур, Р.Я. Корінець, Л.М. Малік, К.Ю. Ксенофонтова, А.В. Швець, І.С. Ірклієнко – К. : ННЦ «ІАЕ», 2021. 36 с

У методичних рекомендаціях викладено порядок і підходи до розробки правил внутрішньогосподарської діяльності різних за видами сільськогосподарських кооперативів. В окремих розділах розкриваються підходи до визначення членства в кооперативі; зобов’язань щодо вкладів та внесків; участі в діяльності; наслідки недотримання зобов’язань в діяльності кооперативу; умови надання послуг; вимоги щодо ціноутворення. Окремі розділи присвячені порядку фінансових відносин, визначення розміру, нарахування та розподілу прибутку. Для кооперативів що діють з метою отримання прибутку.

Розраховані на керівників і спеціалістів сільськогосподарських кооперативів, органів влади, науковців, викладачів та студентів вузів.