Rokvel Kent_Chas_zboru_vrozhayu_1950_Kolektsiya_The_Metropolitan_Museum_of_Art_Nyu-York_SSHAШановні колеги! Дорогі аграрії!

Щиро Вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

У цей день, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік, ми традиційно підбиваємо підсумки розвитку аграрного сектору економіки України. Саме сільське господарство було і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання.

Працівники села виростили 66 млн т зернових та зернобобових культур, що забезпечить збільшення обсягу валової продукції сільського господарства у 2018 році на 5,1 %. Збільшилося виробництво кукурудзи, рису, соняшнику, сої, ріпаку, картоплі, овочів, плодово-ягідних культур, винограду, м’яса птиці та яєць. Україна продовжує відкривати для себе нові ринки збуту залишаючись одним із найпотужніших експортерів сільськогосподарської продукції та продовольства.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту України та піднесення добробуту всього українського народу.

Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку.

Щастя і злагоди в кожну домівку.

 

Слава Україні!

З повагою

Директор
Національного наукового центру
«Інститут аграрної економіки»                                             Юрій ЛУПЕНКО