Logo NAAN3 лютого 2017 року заступник директора з науково-організаційної та інноваційної роботи Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», д.е.н. Олександр Шпикуляк взяв участь у семінарі «Організація виготовлення правовстановлюючих документів на землю та забезпечення ефективного використання земель науковими установами та дослідними господарствами НААН», який відбувся у приміщенні Президії Національної академії аграрних наук України.

На заході із вступним словом виступив президент НААН, академік НААН Ярослав Гадзало.

Учасники семінару обговорили питання щодо земельного фонду НААН; законодавче регулювання землекористування науково-дослідних установ і навчальних закладів та шляхи його удосконалення; виконання комплексу науково-дослідних і проектно-вишукувальних робіт, пов’язаних з раціональною організацією території дослідних господарств і охороною земель та інші.

У заході взяли участь члени Президії НААН, керівники наукових установ та дослідних установ НААН, представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, Національного університете біоресурсів і природокористування України, інші заінтересовані сторони.

Організатор – Президія НААН.