konf zem 22 листопада 2016 року Голова Ради молодих вчених Інституту аграрної економіки Надія Столярчук та Голова ради молодих вчених Інституту землеробства НААН Олександр Гера підписали Договір про партнерство та співпрацю між Радою молодих вчених Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» та Радою молодих вчених Національного наукового центру «Інститут землеробства НААН».

 

Сторони домовилися, йдеться у документі, про налагодження співпраці для досягнення спільної мети – сприяння всебічному розвитку української молоді у сфері науки, відстоювання інтересів молоді в усіх сферах життєдіяльності, професійному розвитку молоді та особистості в суспільстві.

У рамках реалізації договору, зокрема, передбачається сприяння впровадженню наукових засад у аграрну економіку, поширення наукових розробок, утворення спільних робочих груп тощо.

Угода була підписана у рамках науково-практичної конференції молодих учених і спеціалістів «Наукові основи ефективного розвитку галузі землеробства та використання земельно-ресурсного потенціалу України», яка відбулася в Інституту землеробства НААН 1-3 листопада 2016 року.