monЩиро вітаю науковців та увесь персонал Інституту з 60-річчям від дня його створення! – йдеться у вітанні Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич з нагоди 60-ої річниці від дня заснування Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», яка урочисто відзначалася 7 липня 2016 року.

За цей період Інститут утвердився як провідна наукова установа, результатом діяльності якої, зокрема, став нинішній успішний розвиток вітчизняного сільського господарства, завоювання світових ринків продовольства.

У вашій установі сформовані потужні наукові школи економістів-аграріїв, що нараховують десятки докторів і кандидатів наук, які плідно працюють у вітчизняних та зарубіжних університетах, наукових установах, примножуючи вагомий доробок вітчизняної освіти і науки.

Наукові праці співробітників Інституту широко відомі в Україні та за її межами, гідно доповнюють світову скарбницю кращих наукових розробок, слугують надійною базою удосконалення вітчизняного законодавства, розширення кругозору студентів та аспірантів.

Зичу колективу нових вагомих звершень, здоров’я і благополуччя, творчої наснаги і успіхів у вашій благородній справі!

 

З повагою

Міністр                                                          Лілія Гриневич