prezydent ukrainyПрезидент України Петро Порошенко привітав колектив Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» з 60-ою річницею від дня створення Інституту.

«Шановні друзі!

Вітаю вас із 60-річчям від дня заснування Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», йдеться у вітанні.

Сьогодні завдяки впровадженню ваших наукових розробок та практичних рекомендацій аграрний сектор національної економіки впевнено опановує нові технологічні й інноваційні рішення та нарощує виробництво високоякісної продукції.

Притаманний колективу Центру високий професіоналізм та відданість справі стали надійним підґрунтям для розвитку сільського господарства, проведення земельної та аграрної реформ, успішної інтеграції у європейський економічний простір, що безперечно заслуговує вдячності та глибокої шани.

Щиро зичу усім вам міцного здоров’я, миру, злагоди та успіхів в ім’я процвітання України.

Петро Порошенко»

Керівник Головного департаменту з питань економічної політики Адміністрації Президента України Олег Канцуров вручив адресу з привітанням Президента України директору Інституту аграрної економіки, академіку НААН Юрію Лупенку на урочистому засіданні Вченої ради з нагоди 60-ої річниці від дня створення Інституту, що відбулося 7 липня 2016 року, у Національному науковому центрі.