ННЦ Інститут аграрної економіки

2018-01-11 tulush_kuryatynaПропозиція на ринку більш доступного за ціною м’яса птиці зумовлює  «витіснення» цим видом тваринницької продукції інших видів м’яса у раціоні харчування українців, вважає завідувач відділу фінансово-кредитної та податкової політики Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», к.е.н. Леонід Тулуш.

У середині 2000-их років частка курятини була на рівні раціональних норм споживання і у загальних обсягах споживання м’яса усіх видів становила 38%. На яловичину припадало 26%, а на свинину – 34%.

Детальніше

 

2018-01-09 tulush_derzhpidtrymka-2017Внаслідок проведення нераціональної політики державної фінансової підтримки у 2017 році представники птахівничої галузі отримали необґрунтовані конкурентні переваги. При цьому вони користувалися ресурсами державної підтримки з кількох, подекуди взаємовиключних, джерел, зазначив завідувач відділу фінансово-кредитної та податкової політики Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», к.е.н. Леонід Тулуш, коментуючи результати податково-бюджетного регулювання розвитку агропромислового виробництва у минулому році.

Детальніше

 

2017-12-22 new-year_1Шановні колеги, партнери, друзі! 

Щиро вітаю Вас і Ваші сім’ї з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Йде в історію рік 2017. Він був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершенням. Цей рік залишиться для нас добрим спогадом. Адже він подарував нам новий професійний та життєвий досвід, радість зустрічей, відкриттів і досягнень.

Прийдешній рік хай буде мирним, світлим та щасливим, а Різдво Христове наповнить серце любов’ю, надією і вірою.

Детальніше

   

2017-12-21 novogodnij_stil_2018В середньому по Україні вартість новорічного столу 2018 року для української сім’ї з 4 осіб підвищиться порівняно з вартістю новорічного столу-2017 майже на третину (31,2%) і складе 1350 грн, поінформував директор Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», академік НААН Юрій Лупенко.

За його словами, для оцінки було взято новорічне меню зі страв, які є традиційними для столу середньостатистичної родини: салати, м’ясні та рибні продукти, овочі, фрукти, хлібобулочні та кондитерські вироби, напої тощо.

Детальніше

 

2017-12-20 tulush_kvaziakumulyatsiya-2017Напрям «Бюджетна дотація для стимулювання виробництва окремих видів сільгосппродукції» бюджетної програми 2801580 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників», незважаючи на майже 100%-е фінансування у 2017 році, виявився недостатньо ефективним, зазначив завідувач відділу фінансово-кредитної та податкової політики Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», к.е.н. Леонід Тулуш.

За даним напрямом передбачалося 4 млрд грн бюджетних асигнувань або майже 75% загального обсягу бюджетного фінансування в рамках бюджетних програм розвитку сільського господарства у 2017 році, нагадав експерт.

Детальніше

   

Сторінка 183 з 351

<< Початок < Попередня 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Наступна > Кінець >>